Hodnocení

8,8
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
9,1
Pohodlí
8,5
Poloha hotelu
8,7
Zařízení
8,4
Personál
9,3
Poměr ceny a kvality
8,7

Hodnocení

    Olga
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    17. dubna 2018

    Elegantní, čístý, útulný

    Snídaně výtečná. Kvalítní lužkoviny, prostorná koupelna. Nádherný výhled z terasy. Předání klíčů ideální. Personál vstřicný, ochotný a úsměvavý.
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    2. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,5
    21. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Ksenia
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    16. srpna 2017

    Skvělé ubytování za přijatelnou cenu

    Částečně průhledné skleněné dveře do koupelny
    Vše bylo skvěle, plně automatizovaný check-in, super snídaně a káva obzvlášť :) parkování perfektní přímo na dvoře.
    Ivan
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    25. července 2017
    Chyběla nám lednička na pokoji.
    Výborná snídaně podávaná až do 13:00 hod. Milý a ochotný personál. Skvěle organizovaný check-in bez recepce (prostřednictvím trezoru a předaného kódu).
    Rking942
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    15. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Barbara
    at

    Průměrné hodnocení

    7,5
    1. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Silvia
    at

    Průměrné hodnocení

    7,9
    30. dubna 2018
    I really hate the guests that do not understand the concept of parking between 2 indicated lines, but park however they want on 2 parking places, especially in such a limited parking area. The hotel is innocent, I am aware.
    The beds were very comfortable. The check in works very well, even if the receptionist is not there anymore. I received the needed info, all easy and well organised.
    Davide
    it

    Průměrné hodnocení

    8,3
    12. března 2018
    No restorant in the structure for dinner meal.
    Room veri confortable
    Leonard
    ro

    Průměrné hodnocení

    10
    24. února 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    at

    Průměrné hodnocení

    7,1
    9. února 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Marie
    at

    Průměrné hodnocení

    10
    22. ledna 2018

    Highly recommendable! Good value

    Excellent service! Amazing breakfast! Lovely bed
    Thomas DZ
    fr

    Průměrné hodnocení

    8,3
    30. prosince 2017

    Good value for money

    The soap/shampoo smells weird
    Convenient road stop. Good value for money, we had what we paid for. Overall clean, if you don't investigate further.
    Leona
    gb

    Průměrné hodnocení

    6,2
    8. prosince 2017

    It was clean dry and warm - overall adequate but lack of hot water was annoying.

    There was no hot water and the room smelt of old tobacco which was not pleasant.
    The lady at reception was friendly and helpful.
    Robert
    si

    Průměrné hodnocení

    7,5
    1. listopadu 2017
    we had a room number 207,room has very bad old mattress, they need replace mattress and must bee hard mattress TV is too small
    really excellent breakfast
    Zoran
    hr

    Průměrné hodnocení

    7,5
    16. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    rs

    Průměrné hodnocení

    5,0
    30. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    at

    Průměrné hodnocení

    8,8
    7. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Szabolcs
    hu

    Průměrné hodnocení

    9,2
    29. července 2017

    Convinient room, close to city center

    These are really minor wishes I had. I would liked to have a chair in the room. And a closed place for bicycles.
    As the reception was closed from afternoon the key was found in a safebox, and we got clear instruction how to use it, so we get to the room easily. Hotline was available all the day. The room had modern design, convinient bed. Good choice of breakfast. Location is close to downtown.
    Daniel
    ro

    Průměrné hodnocení

    8,3
    23. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Načítaní hodnocení